La Penya Bilbo Ondokoak, a l'espera d'eleccions en els pròxims mesos


  • Comparteix:

La Penya Athletic Club Bilbo Ondokoak de Sant Cugat ha celebrat l'Assamblea General Extraordinària. A l'acte s'ha votat i acceptat la nova junta accidental que tindrà l'objectiu de recuperar tota la documentació de l'entitat per poder convocar noves eleccions.

La Penya santcugatenca de l'Atlètic porta 2 anys a la nostra ciutat. En aquest temps ja han sortit les primeres discrepàncies dins l'entitat. Això ha provocat la creació d'una junta accidental acceptada en el marc de l'Assamblea General Extraordinària.

En aquests moments, l'objectiu de la penya és recopilar la documentació de l'entitat que ara mateix està en mans de l'antic secretari. Una vegada tinguin aquesta documentació, la nova junta accidental podrà convocar noves eleccions. Escoltem el president d'aquesta junta, Sergi Sánchez.

Sergi Sánchez

Hi ha hagut una mica de mal rotllo amb la primera junta que vam tenir. En aquesta Assamblea hem desfet la junta i n'hem creat una d'accidental. Ara volem recuperar la documentació.


Tot i aquesta crisi per la qual està passant la Penya Bilbo, Sánchez assegura que continuaran amb les activitats que tenien previstes. De fet, l'Assamblea també va servir per aprovar els actes de les pròximes setmanes.

Sergi Sánchez

El dinar de nadal, una calçotada al febrer coincidint amb la visita de l'Athlètic al Camp Nou, anar a l'agermenament de Penyes que es fa a Bilbao al març i veure a l'equip a Vila-real.


La nova junta preveu que en quatre mesos podrà recuperar la documentació i convocar eleccions.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.