L'Assamblea General de la Penya Bilbo Ondokoak, a punt


  • Comparteix:

La Penya Athletic Club Bilbo Ondokoak de Sant Cugat celebra aquest vespre l'Assamblea General Extraordinària. A l'acte s'explicarà la situació actual de la junta directiva i l'estat dels comptes, es presentaran els nous càrrecs i s'aprovaran les activitats per a la temporada 2006-2007.

La penya de l'Athlètic de Bilbao de Sant Cugat, la Penya Ondokoak, ha convocat els seus socis a l'Assamblea General Extraordinària que se celebrarà aquest vespre. Els set punts de l'ordre del dia són els següents: explicació de la situació actual de la junta directiva, presentació dels nous càrrecs i votació per a la seva aprovació, explicació de l'estat actual dels comptes, aprovació de les activitats per a la temporada 2006-2007, presentació i aprovació de les noves altes, i un últim punt dedicat als precs i preguntes.

La trobada tindrà lloc al seu local social, ubicat al carrer de Rius i Taulet, número 129. La primera convocatòria serà a les 19.30 hores i, la segona, a les 20.30.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.