L'Esplai Sarau organitza una acampada amb activitats pel juliol


  • Comparteix:

L'esplai Sarau, del Club Muntanyenc, organitza per aquest estiu unes colònies per a nens i nenes de 6 a 12 anys. En aquesta sortida, els inscrits podran realitzar diferents activitats, des de jocs, manualitats i balls, així com rutes per caminar i passar nits a la fresca.

El passat dilluns es van obrir les inscripcions de les colònies de l'Esplai Sarau, del Club Muntanyenc de Sant Cugat. Aquesta iniciativa es desenvoluparà en uns terrenys d'acampada a Planoles, al Ripollès, entre el 16 i el 24 de juliol. En aquestes colònies els inscrits realitzaran rutes per la muntanya i diverses activitats, com jocs, manualitats, balls i activitats aquàtiques.

Les dates d'inscripció es van obrir el passat dilluns i estaran obertes fins aquest divendres. El preu serà de 190 euros pels socis del club i de 240 euros pels no socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.