La Penya Mil.leni vol Rio de Janeiro com a seu de la Trobada Mundial


  • Comparteix:

La Penya Mi·leni de Sant Cugat aposta per tercer any consecutiu per Rio de Janeiro com a seu de la Trobada Mundial de Penyes. L'entitat local presentarà dimecres, a París, el cartell de la 31ª trobada coincidint amb la final de la Lliga de Campions entre el Barça i l'Arsenal.

La Penya Mil.leni de Sant Cugat continua apostant per la ciutat brasilera de Rio de Janeiro. Per tercer any consecutiu, l'entitat santcugatenca espera que aquesta localitat sigui la seu de la 31a edició de la Trobada Mundial de Penyes del Barça. Còrdova i Sitges van superar anteriorment a Rio de Janeiro a les dues darreres edicions. Per donar a conèixer les característiques del seu programa i també el cartell que proposen per la candidatura de Rio, Jaume Guixà ha volgut aprofitar la final de la Champions League entre el Barça i l'Arsenal, perquè tothom conegui la seva proposta. Escoltem Guixà.

Jaume Guixà

La final de la Champions és un bon moment per donar a conèixer la nostra candidatura


Segons Guixà, l'aposta per Rio de Janeiro és evident i també esperen que la tercera sigui la vençuda ja que porten dos anys que es veuen superats per altres candidatures. Guixà explica els actes centrals d'aquesta trobada a Rio de Janeiro.

Jaume Guixà

Brasil és la cuna del futbol i la nostra proposta té molta coherència


El barri llatí de París acollirà dimecres la presentació del cartell de Rio de Janeiro com a seu de la trobada mundial de penyes que aspira a organitzar la Penya Mil.leni de Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.