Narcís Castanyer creu que l'esport és la ventafocs de l'àmbit municipal


  • Comparteix:

L'ex president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Narcís Castanyer, en declaracions al magazin Sant Cugat a Fons de Ràdio Sant Cugat, afirma que l'àmbit d'esports és la ventafocs de l'àmbit municipal i que espera que les pistes d'atletisme de la ciutat esportiva es construeixin al 2007. Castanyer també ha destacat els èxits esportius del Club Muntanyenc Sant cugat en els darrers anys.

Narcís Castanyer va dimitir fa una setmana del seu càrrec de president del Club Muntanyenc Sant Cugat. El dimecres 15 de març s'obtre el període per presentar les candidatures i el 26 d'abril es faran les eleccions. Castanyer ha estat entrevistat per Sílvia Gonzàlez al magazín Sant cugat a Fons de Ràdio Sant Cugat on ha donat un ampli repàs als seus 10 anys com a president del Club Muntanyenc Sant Cugat. L'ex president del Muntanyenc ha criticat la política esportiva de l'Ajuntament.

Narcís Castanyer

La política esportiva és la ventafocs de l'Ajuntament


Un altre dels projectes de futur que Narcís Castanyer no podrà veure com a president del Club Muntanyenc Sant Cugat són les pistes d'atletisme de la ciutat esportiva. Tot i així, Castanyer es mostra optimista de cara a aquesta nova instal.lació.

Narcís Castanyer

Les pistes d'atletisme són una necessitat per la ciutat


El Club Muntanyenc Sant Cugat amb 3000 socis i 8 seccions s'ha consolidat com una de les entitats esportives i culturals amb més reconeixement a Catalunya. Prova d'això és la creu de Sant Jordi que va rebre l'entitat fa poc més d'un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.