Eduard Recasens seleccionat pel campionat d'Espanya de ciclocros


  • Comparteix:

El seleccionador català de ciclocròs ha convocat Eduard Recasens per al campionat d' Espanya de l'especialitat. El ciclista de Sant Cugat aspira a tot en aquest campionat que se celebrarà aquest cap de setmana a Galícia.

Primera gran cita per al jove ciclista de Sant Cugat en categoria júnior, desprès del seu brillant pas per la categoria cadet, quan va guanyar la Copa Catalana de BTT. Recasens disputarà aquest cap de setmana el campionat d' Espanya de ciclocròs a la localitat gallega de Ribadumia. El santcugatenc aspira a aconseguir, en aquest campionat, la classificació directa per al proper campionat del món. Recasens comenta aquesta possibilitat.

Eduard Recasens

Si faig entre els quatre primers al campionat d' Espanya em portaràn al campionat del Món, que es farà a Holanda el proper 27 de gener.


A part d' assolir aquest objectiu, Recasens és un dels favorits per a aconseguir medalla en el campionat d' Espanya. El santcugatenc, que és una de les figures de la selecció catalana, va fer un salt qualitatiu quan va fitxar recentment per l' equip Massi, un dels equips capdavanters en bicicleta de muntanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.