Jornada de portes obertes al Club Karate Sant Cugat


  • Comparteix:

Amb l'objectiu de donar a conèixer el karate a la ciutat, el Club Karate Sant Cugat organitza fins el proper 5 de gener unes jornades de portes obertes. Tots els nens i nens de 7 a 17 anys estan convidats a conèixer el Karate Do.

El Club Karate Sant Cugat aprofita les vacances de nadal per donar a conèixer l'esport que practiquen. Des del dia 22 de desembre el club ofereix entrenaments gratuits a tots els nens i nenes que vulguin acostar-s'hi i descobrir el Karate Do.. Salvador Alvarez, entrenador del club, explica el perquè d'aquestes jornades.

Salavdor Alvarez

L'objectiu és donar a conèixer el karate, a la nostra ciutat aquest esport està dividit amb el tema dels gimnasos i li falta un impuls.


Els horaris de les classes queden distibuides de la següent manera; els nens i nenes de 7 i 8 anys estan convocats a les sis de la tarda, a partir dels nou anys queden convocats a les set de la tarda i a partir dels 13 anys i fins als 17,a les vuit del vespre. Alvarez comenta quin és el públic que s'està acostant a aquestes classes.

Salvador Alvarez

El primer dia van venir cinc nens i ara ja són uns 15 per classe. No tenim massa publicitat, per això està assistint amics de practicants.


De moment el Club Karate Sant Cugat ja ha notat l'interés de nous socis per fer-se membres del club, tot i que no serà fins al dia 3 de Gener quan hi haurà dades fiables. Les jornades de portes obertes tindran lloc avui dia 29 de Desembre i el proper 3 i 5 de Gener al Club Karate Sant Cugat. .

D'altra banda, els compromisos importants de la secció de competició de cara al nou any són el Campionat de Catalunya i a més el Club Karate Sant Cugat té previst organitzar un Campionat obert amb la intenció de convidar a clubs importants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.