Gisela Segura al Campionat de Barcelona d'Interclubs de patinatge artístic


  • Comparteix:

Gisela Segura, patinadora de l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat, disputarà el Campionat de Barcelona d'Interclubs aquest diumenge a Sant Feliu de Codines. La santcugatenca competirà al nivell C, una categoria que estarà molt renyida per totes les participants.

Diumenge a la tarda Segura, de 10 anys d'edat, competirà per primera vegada al Campionat de Barcelona d'Interclubs, que tindrà lloc a Sant Feliu de Codines, amb l'objectiu de fer un bon paper després del bon rendiment que ha mostrat la jove esportista. Cristina Muñoz, la seva entrenadora, explica com veu a la patinadora de cara a la competició.

Cristina Muñoz

Ella va molt ben preparada, però hi ha 16 participants més. La selecció per arribar a aquesta competició ha estat dura ja que el nivell és mot alt.


Un total de 16 patinadores competiran al nivell C, la categoria de Gisela Segura. Muñoz destaca alguns dels possibles rivals de la santcugatenca.

Cristina Muñoz

Competim contra la Garriga, contra Horta. Hi ha clubs que per tradició porten nenes que van només a assegurar la medalla. El nivell serà molt alt.


Però els compromisos de l'EPA per aquest cap de setmana no acaben aquí. Les patinadores Laura Balada i Anna Hernández disputaran un control de nivell a Castellar del Vallès, per deixar enrera el nivell A i accedir al de certificat. A més, el conjunt de l'EPA, classificat per disputar el Campionat de Barcelona els dies 27 i 28 de Gener, ha estat convidat per participar al festival de Patinatge de Sant Andreu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.