El CMSC organitza la tradicional esquiada de la Puríssima a 'Deux Alpes'

Entitats

Publicat el 1/des/05 per Anna Bernadó

La secció d'esquí del Club Muntanyenc Sant Cugat organitza durant el pont de la Puríssima una sortida a l'estació d'esquí dels alps francesos 'Deux Alpes'. De moment la llista d'inscrits ja supera les setanta persones i s'espera arribar al centenar de l'any passat.

Des de fa més de deu anys la secció d'esquí del Club Muntanyenc Sant Cugat organitza cada any la tradicional sortida pel pont de la Puríssima als alps francesos. Enguany l'escenari serà l'estació d'esquí de "Deux Alpes". L'expedició sortirà divendres dia 2 a la tarda i la tornada està prevista pel dimarts dia 6.

De moment ja hi ha més de setanta inscrits, i les previsions apunten que s'arribarà a les cent persones, la mateixa xifra que l'any anterior.
El secretari de la secció d'esquí del Club Muntanyenc, Sergi Grumé, comenta en què consisteix la sortida.

Sergi Grumé

Aquest cap de setmana fem la tradicional esquiada als alps. Aquest any hem decidit anar a "Deux Alpes".

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Club Muntanyenc posa a disposició de tots els inscrits diversos autobusos per arribar a "Deux Aples". De totes maneres qui ho prefereixi també pot arribar-hi en cotxe privat. Un cop allà, els participants esquiaran per lliure, sense monitors.

Els mesos de gener i febrer l'entitat local organitza també una sèrie de cursets d'esquí. Durant sis caps de setmana es realitzaran classes d'esquí i snow a diverses estacions del Pirineu Francès. Sergi Grumé.

Sergi Grumé

Als mesos de gener i febrer fem uns cursos d'esquí i d'snow a diferents estacions del Pirineu Francès.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les inscripcions per a la sortida a "Deux Alpes" d'aquest cap de setmana es poden formalitzar a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat de la Rambla del Celler.