El Grup XXI patrocinarà amb 100.000 euros les 4 pròximes temporades de la la Unió Ciclista Sant Cugat


  • Comparteix:

La Unió Ciclista Sant Cugat i el Grup XXI han arribat a un acord de patrocini . El pacte és per quatre temporades, durant les quals la Unió Ciclista rebrà uns 100.000 euros en total. Els diners aniran destinats bàsicament a renovar l'equipament dels ciclistes i a millorar alguns aspectes tècnics.

El Grup XXI patrocinarà la Unió Ciclista els propers 4 anys. La xifra total que rebrà l'entitat serà d'uns 100.000 euros, repartits en quatre temporades i que ajudaran a impulsar el club. També comportarà una millora en el suport tècnic, amb la cessió d'alguns vehicles. Així ho explica el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Ramon Martos.

Ramon Martos

El patrocini comporta la donació de 100.000 euros repartits en quatre temporades


La majoria dels diners aniran destinats a la renovació de samarretes dels més de 90 ciclistes que tenen llicència federativa, tal com comenta Martos.

Ramon Martos

Els diners aniran destinats al canvi de samarretes


Pel què fa a l'àmbit esportiu, la Unió Ciclista St. Cugat vol consolidar el grup de triatletes i de ciclosport. A més, també vol celebrar una fira de bicicletes de 2a mà i ajudar a impulsar el projecte del carril bici a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.