L'Ajuntament i el CAR signen un conveni de col.laboració


  • Comparteix:

Signatura de conveni CAR i Ajuntament

Signatura de conveni CAR i Ajuntament

El Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament (SOM), ofereix accions formatives als esportistes del CAR de Sant Cugat. Així s'ha concretat aquest matí al CAR amb la signatura del conveni entre el secretari general de l'esport, Rafel Niubó, i el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Antoni Ramon.

Els esportistes que resideixen al CAR tindran un servei que els permetrà conèixer quines són les eines per a la reinserció laboral, la recerca de feina i l'orientació laboral. Aquest són els tres mòduls que s'ofereixen fins al gener. De moment ja s'ha celebrat el primer amb una àmplia participació. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Antoni Ramon, explica en què consisteix l'acord.

Toni Ramon

El SOM ofereix als esportistes del CAR orientació laboral


El secretari general de l'esport, Rafel Niubó, ha indicat que l'acord és força positiu. Niubó destacava que molts medallistes olímpics o campions del món tenen un nivell baix de formació.

Rafel Niubó

Campions del món i medallistes olímpics tenen una formació molt baixa



Al gener finalitzarà l'acord entre l'Ajuntament i el CAR de Sant Cugat. Si la resposta és positiva, Toni Ramon ja ha adelantat que es podria renovar aquest pla de formació pels esportistes del CAR.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.