La Penya Pericos de Sant Cugat celebrarà el primer aniversari després de Nadal


  • Comparteix:

La Penya Pericos de Sant Cugat prepara ja el seu primer aniversari que tindrà lloc just després de les vacances de Nadal. Ara fa un any que es va crear la Penya Perica però no serà fins a mitjans de gener que es posarà de festa.

La penya Pericos de Sant Cugat ja fa un any que es va fundar i per això està preparant un seguit d'activitats per a cel·lebrar el que serà el primer any d'una penya que cada dia té més seguiment a la nostra ciutat.

Miquel Rams, directiu de la penya fa una valoració d'aquest primer any.

miquel rams

fem una bona valoració d'aquest primer any de penya, a Sant Cugat cada dia hi ha més seguidors de l'Espanyol


Les espectatives pels pròxims anys són molt bones, de moment ja s'ha pensat crear un equip de futbol per a nens la temporada vinent, també s'ha parlat de la possible incorporació de la penya perica de Sant Cugat al consell de penyes de l'Espanyol i s'ha anunciat també alguns canvis a la junta directiva de l'entitat santcugatenca.

La Penya Perica de Sant Cugat ja compta amb un equip de futbol set que juga a la lliga nocturna de Coll Favà, l'equip està format per membres de la junta directiva i socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.