El Júnior prepara l'Europeu d'Hoquei Sala que tindrà lloc al febrer a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Júnior prepara l'Europeu d'Hoquei Sala que es farà a Sant Cugat al mes de febrer. El president de l'entitat, Xavier Riba, diu a Ràdio Sant Cugat que en les properes setmanes podrien anunciar els patrocinadors i presentar la competició a la ciutat.

Un cop iniciada la temporada de competicions, el Júnior es troba immers en l'organització del Campionat d'Europa d'Hoquei Sala que tindrà lloc el proper mes de febrer al PAV-3 de la Rambla del Celler.

De moment, el club santcugatenc està fent gestions i encara no ha fet públic cap patrcinador. El que sí que ha avançat el president de l'entitat local, Xabier Riba, en una entrevista a Ràdio Sant Cugat, és que estan en contacte amb l'Ajuntament per concretar el dia de la presentació oficial del campionat.

Xavier Riba

Tenim ja tot l'organigrama per afrontar l'organització del torneig i estem treballant amb la regiduria d'esports. Hem d'acabar de concretar el dia de la presentació del torneig.


Aquest cap de setmana el Júnior ha celebrat l'assamblea general ordinària. En l'ordre del dia hi han constat l'informe general, un repàs als comptes i als pressupostos i la remodelació del xalet antic, on actualment s'hi està contruïnt un bar.

De totes maneres, Riba ha comentat que el pressupost no s'aprovarà fins al mes que ve ja que encara falta ultimar alguns detalls.

Xavier Riba

El pressupost encara no està aprovat de forma definitiva, ha de passar un tràmit burocràtic i esperem que s'aprovi el novembre.


En les properes setmanes el Júnior podria anunciar els patrocinadors de l'Europeu d'Hoquei Sala i presentar la competició a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.