L'Escola jujitsu Sant Cugat mira cap al futur


  • Comparteix:

La primera escola de jujitsu de Sant Cugat del Vallés, que porta un mes en funcionament, té com a principals fites de futur ampliar el seu nombre d'alumnes i poder disputar competicions oficials. En l'actualitat l'escola jujitsu Sant Cugat té 25 membres d'edats compreses entre els quatre i els seixanta anys.

Des de fa quatre setmanes, un mes per ser exactes, Sant Cugat del Vallés disposa d'una escola de jujitsu reconeguda oficialment per la Generalitat de Catalunya. El jujitsu, que és un art marcial que a Catalunya té molts practicants, destaca per ser l'art marcial que utilitzaven els antics samurais i que combina diferents tècniques de lluita. Sergi Subirats, director de la primera escola jujitsu Sant Cugat, explica quins són els components, a banda dels físics, que intervenen en la seva pràctica.

Sergi Subirats

A part dels aspectes físics s'han de destacar els components psicològics.


L'escola jujitsu Sant Cugat està començant, però tot i això ja disposa d'una xifra considerable d'alumnes que practiquen aquest art marcial; 25 persones que van des dels 4 anys fins als seixanta-tres, el més veterà. L'escola santcugatenca té com a objectius principals augmentar el número d'alumnes i poder participar en competicions oficials. Sergi Subirats.

Sergi Subirats

Com a Club no podem competir, però l'idea es poder-ho fer.


De moment, l'escola està a l'espera de rebre el reconeixement oficial de l'Ajuntament de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.