L'alcalde Lluís Recoder inaugura l'Edifici de Serveis de la Ciutat Esportiva


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder diu a Ràdio Sant Cugat que l'Ajuntament està obert a tot tipus d'ajudes i col·laboracions per tal que la Ciutat Esportiva de Sant Cugat sigui una realitat el més aviat possible. Recoder ha inaugurat el nou edifici de serveis de la ciutat esportiva.

L'alcalde Lluís Recoder acompanyat de la Tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, de la Tinenta d'alcalde d'Esports, Àngels Solé i del Regidor d'Esports, Xavier Cortés, ha inaugurat el nou Edifici de Serveis de la Ciutat Esportiva de Sant Cugat.

L'acte també ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Rugbi, Xavier Albert Canal, del President del Club Rugbi Sant Cugat, Eduardo Forman i del Coordinador de la Ciutat Esportiva, Francesc Godàs, que han aprofitat la inauguració per visitar els diferents espais amb que compta l'Edifici de Serveis. Entre ells destaquen vestidors, despatxos, magatzems, gimnàs, oficines i accessos al futur estadi d'atletisme i rugby. Gairebé 2.000 metres quadrats de superfície i que segons l'ha qualificat Recoder, és la columna vertebral d'aquesta Ciutat Esportiva.

Recoder també ha dit que l'Ajuntament està obert a totes les ajudes necessàries per poder aconseguir que d'aquí a poc la Ciutat Esportiva de Sant Cugat pugui estar totalment acabada.

Lluis Recoder

Nosaltres estem oberts a tot tipus d'ajudes i col.laboracions per poder fer realitat el somni de la Ciutat Esportiva de Sant Cugat.


La pista d'atletisme és l'equipament de la Ciutat Esportiva que més cost té i és per això que l'Ajuntament continua buscant suport econòmic.

Francesc Godàs, coordinador de la Ciutat Esportiva, li posa un 8 de nota al que hi ha fins ara de la Ciutat Esportiva, però amb perspectives de millorar.

Francesc Godàs

La nota que li posaria seria un 8, però espero que sigui millor quan estigui torta acabada.


El matí ha acabat amb el partit de rugbi entre el CRSC i el CN Poble Nou-Enginyers, corresponent a la primera jornada de lliga de la Primera Nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.