La UE Sant Cugat supera el CN Sabadell i suma la segona victòria consecutiva

Imatge del partit

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) guanya (65-47) davant el Club Natació Sabadell a la jornada 21 del grup 2 de Primera Catalana. Les de Marta Rosanas sumen la segona victòria consecutiva i es mantenen quartes a la classificació amb 12 victòries i nou derrotes, i el més important: augmenta a tres els partits respecte la promoció de permanència. Amb aquest triomf, la UESC té ja un triomf més que les registrats al final del curs passat. (seguirà ampliació)

La UESC ha completat aquest dissabte un dels partits més regulars de la temporada, amb una proposta intensa darrere i cintura a la vessant ofensiva per solucionar les variants dissenyades per les sabadellenques. El primer quart ja indicava que les vermell-i-negres tindrien una tarda encertada, amb un 20 a 10 al final dels 10 primers minuts. Al segon quart, el Natació s'ha situat en zona i això ha fet que les de Rosanas mostressin alguns dubtes.

Ara bé, aquest episodi ha estat un miratge i, després de tornar a augmentar una marxa en defensa i, sobretot, augmentar-ne dues en atac, amb transicions ràpides per no deixar que el rival situés la defensa zonal, l'equip ha fet un pas endavant per encarrilar el triomf, que s'ha aconseguit amb solvència. Marta Rosanas, entrenadora de la UESC, celebra l'estat de forma de les seves jugadores i recorda que a hores d'ara ja s'han sumat més victòries que en tota la temporada passada.

Marta Rosanas

Estic més que satisfeta. De moment portem una victòria més que al final de l'any passat, ara seguirem lluitant pel nostre objectiu, mantenir la categoria.

La UESC consolida el seu lloc a les posicions capdavanteres i, sobretot, suma un partit més de diferència respecte la promoció de permanència: ara hi ha tres enfrontaments de marge amb l'onzè, el Sant Andreu Natzaret, quan resten nou jornades per al final de la fase regular.