Més treball i deixar d'anar a remolc als partits, recepta de la UE Sant Cugat per redreçar el rumb


  • Comparteix:

Imatge de pretemporada de la UESC / Font: UE Sant Cugat

Imatge de pretemporada de la UESC / Font: UE Sant Cugat

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'imposa més treball i agafar abans el lideratge en els partits per sortir de la situació que viu aquest inici de temporada. Després que el curs passat es classifiqués per la fase d'ascens a Lliga EBA, a les quatre primeres jornades de competició enguany només ha sumat una victòria. Cesc Senpau, tècnic de la UESC, ha situat la causa en un cúmul de factors, tot i reconèixer que les absències en el joc interior els està afectant especialment.

Tot i que Senpau assegura bona predisposició de la plantilla i un treball físic acceptable, el conjunt ha caigut pres, també, de les expectatives generades a una plantilla que ha mantingut el bloc respecte el curs passat però que segueix sense trobar la tecla quatre jornades després d'haver iniciat la temporada. El tècnic de la UESC ha reconegut a Cugat.cat que treballen per trobar l'element que acabi d'ajustar peces, però considera que la raó és multifactorial.

El tècnic creu que anar a remolc durant els partits els va molt en contra al seu equip, acostumat els últims temps a dominar el tempo. Un fet que genera dubtes i que fa que es provoqui una de les altres grans mancances, segons Senpau, en aquest inici de curs: la capacitat de llegir el joc del rival i contrarestar-ne el potencial. Tot plegat, amb una potencial pressió per l'equip, que no està assolint els resultats que s'esperava.

Cesc Senpau

Detecto una part relacionada amb les expectatives. Això genera sorpresa, una mica de dubtes i certa angoixa.


Un altre dels capítols que ressalta Senpau és l'afectació que provoca les baixes en el joc interior, sobretot de Deivi. El pivot havia dut a terme una gran pretemporada i no ha pogut ajudar els seus companys en aquest inici de curs, un fet al qual se li va sumar la baixa de Sergio Clemente a l'última jornada, davant el Molins. L'entrenador reconeix que això els ha afectat.

Cesc Senpau

Si hi havia un jugador que havia fet un pas endavant era el Deivi. La seva presència a la pista condiciona el joc. És ràpid i té intimidació.


El tècnic, doncs, apel·la a la feina per recuperar sensacions i trencar amb aquesta dinàmica, que a dia d'avui encara no l'amoïna. El proper rival tornarà a visitar el pav 1 aquest dissabte, serà el CB Alpicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.