Bestué, cinquena en el 4x100 a Roma amb una bona marca que la podria dur a París

L'equip espanyol de relleus ha acabat la final sisè, però ha pujat un graó per la desqualificació de Suïssa

Jaël Bestué amb l'equip espanyol del 4x100 a l'europeu de Roma / Foto: @rfea

Encara no se sap, però la marca que va aconseguir Jaël Bestué amb l'equip de 4x100 a la final de l'europeu d'atletisme de Roma la podria dur fins als Jocs Olímpics de París. Amb 42 segons i 84 centèsimes, la millor marca d'aquest equip aquesta temporada, es podrien classificar via rànquing, però encara haurà d'esperar per saber-ho del cert. Amb aquests 42:84 l'equip espanyol va acabar en sisena posició a la final del relleu curt del Campionat d'Europa, però la desqualificació de Suïssa perquè li va caure el testimoni just abans de travessar la línia d'arribada, els va permetre acabar cinquenes.

Bestué està acompanyada al 4x100 per Sonia Molina-Prados, Paula Sevilla i Maribel Pérez, amb qui formen equip des de fa temps. Tot i això, la santcugatenca no va poder córrer la semifinal que les va classificar per la final d'aquest dimecres, perquè dimarts Bestué havia de córrer la final dels 200 metres, en la qual va acabar setena. A les semifinals les espanyoles van fer una marca de 43:00, però a la final amb Bestué l'han rebaixat fins als 22:84, un temps que les podria dur fins a París.