L'atleta Jaël Bestué es classifica per a la final del Mundial de relleus amb la selecció espanyola

El combinat espanyol disputarà la primera final de la seva història en aquesta modalitat


  • Comparteix:

La segona per l'esquerra és Jaël Bestué / Foto: RFEA (Miguelez team)

La segona per l'esquerra és Jaël Bestué / Foto: RFEA (Miguelez team)

L'atleta santcugatenca Jaël Bestué ha fet història a l'atletisme espanyol assolint la primera final de la modalitat de relleus 4x100 metres al Mudial d'Oregón, als Estats Units. El combinat estatal disputarà aquest diumenge a les 4.30 h la final després de finalitzar subcampiones de la seva sèrie amb un nou rècord estatal de 42,61 segons. L'atleta olímpica, de 21 anys, continua assolint èxits en una temporada brillant amb el campionat d'Espanya sub 23 dels 100 metres llisos.

Fita històrica per a l'atletisme espanyol on mai, després de cinc participacions en els Mundials, l'equip de relleus femení de 4x100 metres s'havia assolit arribar a la final. L'equip estatal ho ha fet amb solvència de la seva sèrie només superada per l'amfitrió, els Estats Units. Jaël Bestué ha estat la segona participant del relleu amb un parcial molt bo de 10,17 segons que ha permès a les altres dues companyes assolir la final. Jaël Bestué, en declaracions a la Federació Espanyola d'Atletisme, ressalta el bon treball de l'equip.




Jaël Bestué

Hem fet una molt bona feina per arribar aquesta final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.