La 12a Marxa del Corredor Verd del Vallès persegueix la sensibilització ambiental

La marxa se celebrarà el 24 d'abril, i comptarà amb un recorregut de 20 quilòmetres i un altre de 10


  • Comparteix:

Foto de la roda de la presentació de la 12a Marxa del Corredor Verd / Foto: Cugat Mèdia

Foto de la roda de la presentació de la 12a Marxa del Corredor Verd / Foto: Cugat Mèdia

La 12a Marxa Corredor Verd del Vallès organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat ja té data: el 24 d'abril. La marxa combina dues modalitats, la caminada i la marxa nòrdica, i a banda de fer esport, l'edició d'enguany té com a principal focus la sensibilització pel medi ambient. Els participants poden optar entre un recorregut de 20 quilòmetres des de Matadepera, o un de 10 des de Sant Quirze del Vallès, els dos amb arribada a Sant Cugat.

La marxa, que ha aconseguit el segell de 'Petjada Verda' enguany, pretén col·laborar en l'educació ambiental sobre el corredor verd que enllaça Collserola amb Sant Llorenç de Munt i la Serra de l'Obac. Aquest és un punt sensible en el desplaçament d'espècies que es veu amenaçat per la urbanització, el qual ja fa temps que està en perill i demana la seva protecció.

Per tal de fer una marxa sostenible, en aquesta 12a edició els avituallaments només tindran productes de quilòmetre zero, i els participants hauran de dur un got o cantimplora pròpia.

Les inscripcions estan obertes al web del Muntanyenc, on també hi ha informació sobre els horaris de la marxa i el transport disponible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.