Compte enrere per a la Cursa del Gall i les Gallines a Sant Cugat

Després de la suspensió l'any passat a causa de la pandèmia, enguany se celebra la segona edició el 31 de desembre


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Francs Carol, acompanyat del vicepresident del Club Muntanyenc, Fernando Cortizo (esquerra) i del director tècnic de la cursa, Manel González, (dreta).

El regidor d'Esports, Francs Carol, acompanyat del vicepresident del Club Muntanyenc, Fernando Cortizo (esquerra) i del director tècnic de la cursa, Manel González, (dreta).

La Cursa del Gall i les Gallines torna als carrers de Sant Cugat per celebrar el Cap d'Any. La carrera atlètica, creada l'any 2019 i que es va veure afectada per la Covid-19 l'any 2020, ha presentat la seva segona edició aquest divendres. La cursa manté el format de la primera edició amb els 5 quilòmetres d'un recorregut que, en paraules del regidor d'Esports, Francesc Carol, 'no és llarg i és molt assequible'. La presentació també ha comptat amb la participació del vicepresident del Club Muntanyenc Sant Cugat, Fernando Cortizo, qui s'ha mostrat satisfet per reprendre la cursa, i del director tècnic de la cursa, Manel González.

Les inscripcions estan obertes fins al 28 de desembre a les 23.59 h i es poden completar a través d'aquest enllaç. Una vegada exhaurit aquest termini, les inscripcions es poden fer fins al mateix dia 31 al pav 3.

Carol ha fet èmfasi en l'àmbit mediambiental i de sostenibilitat que tindrà la cursa, on s'intentarà reduir els residus. De fet, la samarreta d'aquesta edició està feta amb lycra reciclada i s'entregarà sense bossa de plàstic.

Enguany, la carrera començarà a les 17 h, amb sortida des de l'Avinguda Pla de Vinyet, just d'avant del Teatre-Auditori, i l'arribada a la plaça de la Vila, davant de l'ajuntament. Les categories són: general, sub-16 (nascuts a partir del 2005) i veterà. També hi haurà premis a les millors disfresses individuals de gall i gallina i a la millor disfressa com a comparsa.

Altres entitats de la ciutat, com els Geganters i els Diables de Sant Cugat, amenitzaran tant la sortida com el recorregut de l'últim quilòmetre.






Francesc Carol

La recuperem amb moltes ganes, a més és una cursa molt assequible, és un recorregut que no és especialment llarg i, per tant, permet aquesta participació tant de competició com festiva.

Francesc Carol

Aquest any també posem molt èmfasi en el tema mediambiental, de manera que reduïm els residus i altres que pugui generar aquesta cursa.

Fernando Cortizo

Per nosaltres és una satisfacció poder reprendre aquesta cursa dels galls i les gallines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.