Pepe Díaz i Elisabet Martínez guanyen la Milla Solidària de Valldoreix

La jornada ha servit per recollir més d'un centenar de joguines per a la delegació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer


  • Comparteix:

Pepe Díaz i Elisabet Martínez , guanyadors de l'Open Milla de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Pepe Díaz i Elisabet Martínez , guanyadors de l'Open Milla de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Pepe Díaz i Elisabet Martínez han guanyat la 5a edició de la Milla Solidària de Valldoreix organitzada per l'EMD de Valldoreix aquest diumenge en un recorregut urbà de gairebé dos quilòmetres. Prop de 350 atletes han disputa la cursa a les diferents categories. La jornada s'ha destinat a recollir més d'un centenar de joguines per a la delegació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Com en les darreres edicions, la cursa s'ha dividit en tres modalitats: les categories Open, infantil i inclusiva. Tant la sortida com l'arribada s'ha fet davant les pistes de l'institut Arnau Cadell, que han estat el centre neuràlgic de la jornada. El guanyador de la Milla Open masculina ha estat l'atleta del RCD Espanyol Pepe Díaz mentre que Elisabet Martínez, del Club Atlètic TMB, ha estat la campiona de la categoria femenina. Després de la gran resposta obtinguda, l'EMD de Valldoreix es planteja fer un pas endavant i obrir la cursa a les escoles i instituts de Sant Cugat.

El més d'un centenar de joguines que s'han pogut recaptar aniran destinades a la ludoteca de l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell. La presidenta de la junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, Esther Alòs, ha agraït la solidaritat dels valldoreixencs que han participat en la cursa amb l'objectiu d'aportar el seu gra de sorra.

Per la seva banda, el vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert, ha qualificat la jornada d'èxit total i ha destacat l'alt nivell d'implicació per part dels valldoreixencs i valldoreixenques.

















Esther Alòs

Hem de ser conscients que hi ha infants que ho passen malament als hospitals. Els valldoreixencs responen sempre.

Elisabet Martínez

Em feia molta il·lusió participar i col·laborar amb aquesta cursa.

Bernat Gisbert

Estem molt contents per com ha anat la jornada d'avui. L'esport és l'excusa perfecta per ser solidaris.

Pepe Díaz

Córrer a Sant Cugat és córrer a casa i sempre és millor si participes per tal d'aportar el teu granet de sorra en causes solidàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.