Èxits amb segell santcugatenc al Campionat de Catalunya absolut d'atletisme

Sis medalles d'atletes santcugatencs a la cita disputada al Palau Sant Jordi de Barcelona


  • Comparteix:

Cora Salas durant un dels salts de la competició / Font: JJ Vico

Cora Salas durant un dels salts de la competició / Font: JJ Vico

Sis atletes santcugatenques han assolit podi al Campionat de Catalunya absolut disputat aquest cap de setmana al Palau Sant Jordi de pista coberta. Cora Salas, en salt de llargada, i Ramon Adàlia, en triple salt, s'han proclamats campions catalans. Dario Sirerol, en llargada, i Clara Fernández, en perxa, han sumat la medalla de plata, i Eloi Rovira, en pes, i Nora Taher, en triple salt, s'han penjat la medalla de bronze.

Dels sis atletes que han assolit èxits, cinc s'han format al Club Muntanyenc Sant Cugat i ara competeixen amb d'altres clubs. Dels dos ors assolits per santcugatencs amb Cora Salas i Ramon Adàlia cal destacar la seva superioritat.

Adàlia, atleta del FC Barcelona, ha assolit un salt de 16,09 metres superant el segon, Guillem Verdaguer, amb un registre de 14,66.

Cora Salas ha fet un salt de 6,08 metres superant la segona, Elena Llobero, amb una marca de 6,01. Salas ressalta la dificultat de guanyar el campionat assolint el triomf en el darrer salt. La santcugatenca ja prepara el Campionat d'Espanya absolut de pista coberta a Madrid el cap de setmana del 20 i 21 de febrer. L'atleta del FC Barcelona vol fer podi i d'aquesta manera tancar la temporada de pista coberta amb bon peu.

Després Salas iniciarà la pista a l'aire lliure on vol igualar la seva millor marca personal de 6,50 i afrontar cites europees.




Cora Salas

Estic molt contenta de tornar a competir i guanyar el campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.