Pepe Díaz i Aroa Berenguel guanyen la 1a Cursa del Gall a Sant Cugat

Prop de 1.000 atletes tanquen l'any esportiu gaudint de l'esport amb la Cursa del Gall


  • Comparteix:

El santcugatenc Pepe Díaz i la cerdanyolenca Aroa Berenguel han guanyat la 1a edició de la Cursa del Gall, organitzada pel Club Muntanyenc i l'Ajuntament de Sant Cugat. Díaz ha invertit un temps de 15 minuts i 44 segons en completar els cinc quilòmetres i Berenguel ha registrat una marca de 18 minuts i 59 segons. Prop de 1.000 atletes han disputat la cursa disfressats amb tot tipus d'indumentàries. Tant la sortida com el darrer quilòmetre han estat amenitzat pels Diables i Geganters de Sant Cugat.

Disfressats de tot tipus i de tots els estils per disputar el darrer esdeveniment esportiu a Sant Cugat, la 1a edició de la Cursa del Gall. A les sis de la tarda i amb puntualitat britànica, la regidora d'Esports, Gemma Aristoy, ha fet sonar la botzina d'inici de la cursa i amb cinc quilòmetres de recorregut. Els primers quilòmetres han servit per distanciar els atletes i formar un petit grup que s'ha anat trencant amb el pas del temps i dels metres. El Monestir ha estat testimoni privilegiat de la cursa que ha presentat una estrena lluïda de la cursa en la seva 1a edició. El primer en creuar la línia d'arribada ha estat Pepe Díaz que ha ressaltat la bona organització i el recorregut planer. A la categoria femenina la cerdanyolenca Aroa Berenguel.


Pepe Díaz

El circuit ja el conexia i m'ha agradat molt la cursa.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La ciudad de Sant Cugat se merece una carrera con mejor nivel. Dejando marchar a la Sant Silvestre, se ha perdido participación, nivel y prestigio para la ciudad. Una lástima, Sant Cugat no merece esto.

Josep Garcia Garcia. Enviat el 1/gen/20


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.