La Mitja Marató - Campionat d'Espanya arriba aquest diumenge amb 1.700 inscrits

Les afectacions al trànsit, a partir de les vuit del vespre d'aquest dissabte


  • Comparteix:

Tot a punt per a la Mitja / Foto: Localpres

Tot a punt per a la Mitja / Foto: Localpres

La 35a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, que és Campionat d'Espanya, arriba aquest diumenge amb sortida a les deu del matí i arribada a la plaça de la Vila. 1.700 inscrits s'han apuntat a la Cursa que tindrà modalitat de la Mitja, de gairebé 22 quilòmetres, i la del terç que equival a set quilòmetres. El Club Muntanyenc organitza la cursa amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat. La Mitja Marató està inclosa a la Xarxa de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona i a la Lliga Championchip. Jaume Leiva serà un dels candidats al triomf. Nan Oliveras i Janeth Becerra són els vigents campions de la competició.

Mapa del recorregut de la 35a Mitja Marató
alt=
AMPLIA'L - Mapa del recorregut / Foto: Ajuntament

Principals afectacions del pas de la Mitja Marató
Les afectacions al trànsit i al pas de vianants començaran aquest dissabte a les vuit del vespre, quan ja no es podrà estacionar a la zona de sortida de la Mitja Marató i fins a la una del migdia del dia següent. Els carrers per on transcorrerà la cursa s'aniran tallant i reobrint al trànsit en funció del pas dels atletes.

Transport públic
- Es veuran afectats entre les vuit del matí i la una del migdia en el els seus horaris i/o itineraris els autobusos de les línies urbanes L1, L2, L3, L8 i L9 i les línies interurbanes A4, B7 i B8.

- La línia del transport urbà L4 funcionarà amb normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.