Obertes les inscripcions per la Mitja Marató de Sant Cugat

La cita coincideix amb el Campionat d'Espanya de Mitja Marató


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de  la Mitja Marató / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Mitja Marató / Foto: Localpres

La 35a edició de la Mitja Marató Sant Cugat arriba el 31 de març coincidint amb el Campionat d'Espanya de Mitja Marató en totes les categories. Les inscripcions a la cursa, que està inclosa en la Xarxa de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona i en la Lliga Championchip puntuant el doble, estaran obertes fins al 28 de març. La Mitja s'articula en un únic circuit que transita pel centre de la ciutat fins a arribar als 21 quilòmetres. També hi ha la possibilitat d'inscriure's al Terç, de set quilòmetres. La jornada està organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC).

Inscripcions
Mitja marató
El cost de la inscripció és de 20 euros dins el termini. Inscriure's fora de termini té un cost de 24 euros. Per als socis del CMSC, el preu és de 16 euros. Es pot formalitzar l'inscripció en aquest enllaç.

Terç
El cost de la inscripció és de 13 euros dins el termini. Inscriure's fora de termini té un cost de 17 euros. Per als socis del CMSC, el preu és de 10 euros. Es pot formalitzar l'inscripció en aquest enllaç.

Recorregut
Des de la darrera edició, la cursa té un recorregut nou que busca integrar la Mitja al poble perquè es pugui fer un seguiment més proper, i també per fer un traçat molt més planer i ràpid per als atletes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.