4.915 atletes s'han inscrit al Cros Ciutat de Sant Cugat d'aquest diumenge


  • Comparteix:

El Cros s'ha consolidat com l'esdeveniment esportiu més multitudinari

El Cros s'ha consolidat com l'esdeveniment esportiu més multitudinari

Un total de 4.915 atletes s'inscriuen al 20è Cros Sant Cugat que se celebrarà aquest diumenge a partir de dos quarts de nou del matí al Parc de la Pollancreda. Les inscripcions han baixat un 3,5% respecte l'edició de l'any passat, en la qual es van apuntar 5.088 participants. Tot i això, es manté la bona dinàmica de participació que fa del Cros la cita esportiva més multitudinària a la ciutat. La recaptació de les inscripcions, que són gratuïtes però tenen un donatiu de tres euros per a la categoria popular, anirà destinada a Amics de la Gent Gran.

Fins a 18 curses per categories engloba el Cros. Per això, els canvis logístics marcaran bona part de les novetats. Així, la competició repeteix la sortida llançada i, a més, incorpora una entrega de trofeus i medalles esglaonada que es desenvoluparà de manera paral·lela a les curses.

10.30h - Entrega per a les categories popular fins a infantil
12h - Aleví
13.15h Benjamins
14.30h - Prebenjamí

Uns 120 voluntaris donaran forma a aquesta nova edició que pretén ser històrica. Exemple d'això és que els usuaris del servei d'aparcament de bicicletes rebran un obsequi de Ciutat Europea de l'Esport. I és que el Cros ha tingut un paper important en la selecció de Sant Cugat com a Ciutat Europea de l'Esport, com ha explicat el tinent d'alcalde d'Esports, Eloi Rovira, ja que és una activitat que mou més de 4.000 participants. A més, els resultats de les categories inferiors serviran per classificar-se per al campionat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.