Nan Oliveras i Janeth Becerra guanyen la Mitja Marató de Sant Cugat-Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Nan Oliveras i Janeth Becerra guanyen la 34a Mitja Marató de Sant Cugat-Campionat de Catalunya que s'ha disputat aquest diumenge a la nostra ciutat. Oliveras s'ha imposat amb un temps d'una hora i vuit minuts en un nou recorregut molt més ràpid i planer. Becerra ha revalidat el títol de campiona de Catalunya amb un registre d'una hora i 21 minuts. La cursa, marcada per la pluja, s'ha desenvolupat sense incidents amb 700 participants.

La cursa s'ha iniciat puntualment a les deu del matí des de l'avinguda Pla del Vinyet amb el vent i la pluja com a clars protagonistes des de la sortida. Nan Oliveras, del Club Triatló Girona, ha iniciat els primers quilòmetres amb un ritme molt intens que cap dels atletes ha pogut igualar. El triatleta del Girona ha mantingut una velocitat constant i molt regular i en els darrers quilòmetres, en el pas pel Monestir, s'ha vist la superioritat fins a la línia d'arribada. Oliveras ressalta el fort ritme que ha imposat des de la sortida.

Nan Oliveras

Molt content de guanyar la cursa. M'he escapat molt ràpid i una bona victòria.


El podi l'han completat Ricard Pastor, del Xafatolls, i Albert Oller, del Club Atletisme Olesa. En categoria femenina, Janeth Becerra, del La Sansi, ha revalidat el títol en una cursa on no ha trobat rival. Becerra ha estat en tot moment al capdavant, i en el seu cas ha acabat per davant de Rosa Mari Carulla, del Xafatolls, i Enka Viñas, del Granollers. Becerra es mostra satisfeta per revalidar el títol de campiona de Catalunya.

Janeth Becerra

És el segon any que aconsegueixo el Campionat de Catalunya.


El director de la cursa, Manel González, creu que, tot i la pluja, els atletes han sortit contents amb la Mitja Marató.

Manel González

Tot i la pluja, hem ofert un bon servei a tots els participants.


Cursa 'El Terç'

La gran novetat d'enguany ha estat la cursa d''El Terç', de set quilòmetres, on Pepe Díaz ha guanyat la distància amb un temps de 23 minuts i 13 segons. En categoria femenina, Clara Gabriel s'ha imposat amb un temps de 32 minuts i 24 segons.

L'edició de 2019, pendent de ser Campionat d'Espanya

El president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas, ha confirmat que la Mitja Marató de Sant Cugat de 2019 ha estat triada per la Federació Espanyola com a Campionat d'Espanya, però que cal que l'Ajuntament validi aquesta candidatura, una opinió compartida pel director de la Mitja Marató d'enguany, Manel González.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.