La 18a Sant Silvestre Barcelonesa clou l'any per setena vegada a la ciutat amb prop de 2.500 inscrits


  • Comparteix:

La Sant Silvestre tanca de nou l'any a la ciutat / Font: JJ Vico - Sant Silvestre

La Sant Silvestre tanca de nou l'any a la ciutat / Font: JJ Vico - Sant Silvestre

La 18a Sant Silvestre Barcelonesa posa aquest dissabte a partir de dos quarts de sis de la tarda el punt final a l'agenda esportiva de l'any. L'organització s'ha apropat als objectius marcats pel que fa les inscripcions, amb prop de 2.500, tot i que no podrà comptar amb el campió de l'any passat i un dels principals favorits al triomf, Jaume Leiva. El circuit repetirà el traçat de l'edició anterior, amb pas pels principals carrers de la ciutat i el Monestir, i sortida des de la plaça de Victòria dels Àngels i arribada a la Rambla del Celler.

En categoria femenina hi haurà una participació de renom: la de Jacqueline Martin, atleta amb més participacions en el Mundial de Cros, amb 14, i cinquena classificada en Cros Nacional Llarg Individual enguany. Pel que fa el cartell en homes, la baixa de Leiva ha deixat en el guanyador el 2013 i 2014, Omar Ougzfi, tot i sortir d'una lesió, el seu germà Khalid Ougzfi, Mohamed Bembarka i Otmane Btami els principals candidats al triomf.

La Fira del Corredor, situada al pav 3 de la Rambla del Celler, ja va donar el tret de sortida ahir i aquest dissabte estarà oberta entre les deu del matí i dos quarts de cinc de la tarda. Allà s'hi podrà recollir dorsal, la bossa del corredor i el xip de registre de temps. L'organitzador de la cursa, Domingo López, ha posat l'emfasi en la bona relació entre la ciutat i la competició com una de les claus de l'alta participació.

Domingo López

Cada vegada la química entre la ciutat de Sant Cugat i aquesta cursa s'ha assimilat més.


La cita comportarà talls de trànsit durant la tarda al centre de la ciutat. La cursa premiarà, com és habitual, la millor disfressa individual i de grup. Els tres primers classificats absoluts en categoria masculina i femenina rebran el seu guardó al final de la cursa, mentre que la resta de premis a les altres edats i categories s'entregaran el divendres 13 de gener a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.