La 1a Milla Solidària de Valldoreix obre les inscripcions


  • Comparteix:

Cartell de la cursa

Cartell de la cursa

La 1a Milla Solidària de Valldoreix, que es disputarà el 18 de desembre, ha obert aquest dilluns inscripcions. Per córrer en alguna de les modalitats d'aquesta cita, cal inscriure's a la pàgina web de la cursa. El preu de la Milla és de quatre euros, mentre que les altres dues categories, la Milla Inclusiva i les Curses Infantils, són gratuïtes. Aquesta competició també recaptarà joguines per a la campanya 'Cap nen sense Joguina' de la Cadena Ser.

Les inscripcions es poden formalitzar fins el 15 de desembre a les vuit del vespre. La categoria oficial i la Inclusiva, per a discapacitats físics o psíquics que tenen l'opció de dur acompanyant, és de 1.609 metres, i sortiran a les deu i a les onze del matí respectivament. Les Curses Infantils seran de 400 i 800 metres, en funció de la categoria, i donaran el tret de sortida a partir de les dotze del migdia.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.