Meritxell Playà aconsegueix el bicampionat de Catalunya per a deficients visuals


  • Comparteix:

Meritxell Playà, bicampiona de Catalunya / Font: Muntanyenc Sant Cugat

Meritxell Playà, bicampiona de Catalunya / Font: Muntanyenc Sant Cugat

L'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat Meritxell Playà ha guanyat el Campionat de Catalunya per a deficients visuals a les proves de salt de llargada i 100 metres. La competició s'ha disputat aquest diumenge a l'estadi de la Bòbila de Gavà.

Meritxell Playà era una de les favorites per obtenir aquesta victòria, ja que també és campiona d'Espanya en aquestes dues disciplines en la seva categoria. L'atleta santcugatenca és una de les grans promeses de l'atletisme paralímpic estatal i ja forma part del Programa del Comitè Paralímpic Espanyol per a Joves Promeses de l'Atletisme. Tal com explica l'entrenador de Playà, Toni Corgos, aquest programa té com a objectiu preparar els seus membres per als Jocs de Rio de Janeiro 2016.

Toni Corgos

Ara mateix ella forma part d'un equip, que es diu Liberty. Està seleccionada per l'equip, que porta sis o set atletes que estan preparant per ser olímpics a Rio.


La següent fita a la temporada de Playà, que té 17 anys i que ja fa quatre anys que forma part del Club Muntanyenc Sant Cugat, és el Meeting Internacional de l'Hospitalet, aquest cap de setmana, una de les cites inel·ludibles dins el calendari de proves d'atletisme paralímpic. Al juliol, també està seleccionada per participar als Jocs Paralímpics Europeus, que es disputaran a la localitat croata de Varadzin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.