L'ajuntament i el CAR donen el vistiplau al conveni de col·laboració


  • Comparteix:

Sala de gimnàstica del CAR / Font: Car.edu

Sala de gimnàstica del CAR / Font: Car.edu

La junta de govern local aprova el conveni de col·laboració proposat pel Centre d'Alt Rendiment (CAR) que ha de permetre l'ús de les instal·lacions esportives als clubs i entitats de la ciutat. L'últim tràmit perquè es faci efectiu l'acord és la signatura definitiva per part d'ambdues institucions.

Després de diversos mesos de negociacions, l'Ajuntament i el CAR han arribat a una entesa per dur a terme un conveni de col·laboració pel qual s'aprova la utilització mútua de les instal·lacions. A la pràcitca, el conveni ha de canalitzar la gran demanda d'equipaments a la ciutat i, per tant, ha de permetre que els clubs i entitats de la ciutat facin ús de l'equipament esportiu professional. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, explica a Cugat.cat que tant sols falta la signatura perquè sigui efectiu.

Xavier Tizón

Només queda l'acte protocolari de signatura. Per part nostra, hi ha voluntat que ho firmi l'alcaldessa mentre que el CAR vol que ho faci el Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau.


No es descarta que la signatura del conveni de col·laboració es porti a terme abans de les vacances d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.