L'Ajuntament reconeix els èxits dels clubs esportius de la ciutat

El Junior FC, la UESC, l'Oxigen PHC Sant Cugat i el Club de Rugby Sant Cugat han estat alguns dels reconeguts


  • Comparteix:

L'Ajuntament reconeix els èxits assolits pels clubs esportius durant la temporada passada / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament reconeix els èxits assolits pels clubs esportius durant la temporada passada / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament ha reconegut als clubs esportius de la ciutat pels seus èxits assolits durant la temporada passada. Entre els premiats es troba l'infantil i juvenil del Club de Rugby Sant Cugat per la seva victòria a la lliga catalana s18, el conjunt benjamí base del Club Gimnàstica Sant Cugat per haver-se convertit en campiones de Catalunya i haver-se classificat al campionat d'Espanya Copa Base i l'Oxigen PHC Sant Cugat pel PRECAT-2024 del prebenjamí A. En la categoria sènior, destaquen l'ascens del sènior vermell masculí de bàsquet de la UESC a 1a Catalana, així com la victòria del Junior FC a la lliga Divisió Honor B Femenina Hoquei herba.

En aquest sentit, també s'ha reconegut al Club Esportiu Valldoreix, al Club Handbol Sant Cugat i el Club Esgrima Sant Cugat. La medalla d'or del Campionat de Catalunya d'aire lliure del Club d'Arquers Sant Cugat i la Medalla d'or en el Campionat de Catalunya de Doma Clàssica absolut 2023 del Club hípica Laura Durbà també han estat distingides.

L'acte ha tingut lloc aquest dijous a la tarda i ha comptat amb la presència de l'alcalde, Josep Maria Vallès així com del tinent d'alcaldia de Drets, Bernat Picornell, la regidora d'Esports, Núria Escamilla i la regidora d'Infància, Joventut i Gent Gran, Esther Madrona.

CONSULTA AQUÍ LA LLISTA DE TOTS ELS CLUBS RECONEGUTS PER L'AJUNTAMENT



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.