L'Ajuntament farà una recepció institucional als olímpics santcugatencs al setembre

Ho ha avançat l'alcalde, Josep Maria Vallès, a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Paula Ramírez en la recepció el passat octubre per la consecució del campionat del món a Fukuoka / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de Paula Ramírez en la recepció el passat octubre per la consecució del campionat del món a Fukuoka / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament de Sant Cugat oferirà una recepció institucional als quatre esportistes olímpics santcugatencs que han participat als Jocs París. Això ha avançat l'alcalde a Cugat Mèdia aquest dijous, després de conèixer-se la medalla de bronze per a la nedadora Paula Ramírez amb el combinat espanyol. L'acte, que ja té data tancada, serà al setembre. A l'espera de confirmar si Bruno Font opta a medalla, tant ell com Júlia Strappato, Jaël Bestué i Paula Ramírez signaran al llibre d'honor de l'Ajuntament.

"Aconseguir una medalla és molt complicat i al darrere hi ha molt d'esforç, crec que s'ha de rebre a tots aquells esportistes que ens han representat a Sant Cugat", ha assegurat l'alcalde. La mateixa nit de dimecres va felicitar Ramírez, que estava "molt emocionada" per dur un metall a Sant Cugat.

En el cas de Ramírez, precisament, ja va rebre una recepció institucional l'octubre passat després de proclamar-se campionar del món per equips en natació artística al Mundial de Fukuoka.




Jose Maria Vallès

Farem una recepció, no només als medallistes sinó a tots els esportistes olímpics, ja tenim previst un dia concret per felicitar-los. Perquè aconseguir una medalla és molt complicat i al darrere hi ha molt d'esforç, crec que s'ha de rebre a tots aquells esportistes que ens han representat a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.