Un nou complex de pādel obrirā portes a les antigues instalˇlacions del Set Ball

Estā previst que Magna Royal obri les portes a principis de l'any vinent


  • Comparteix:

Cartell anunciant l'obertura del club de pādel Magna Royal / Foto: Cugat Mčdia

Cartell anunciant l'obertura del club de pādel Magna Royal / Foto: Cugat Mčdia

Obrirā a Sant Cugat un nou complex de pādel, el Magna Royal, amb l'objectiu de convertir-se en un club referent internacional. L'establiment s'ubicarā a l'avinguda de les Corts Catalanes 6, on hi havia l'antic Club Set Ball, que va tancar a finals d'abril. Estā previst que al gener el club social, com es defineixen, obri les portes de les instalˇlacions de pādel.

Així, 17 pistes de pādel, de les quals nou estaran protegides amb una coberta retrāctil, formaran part del complex esportiu que comptarā també amb una escola de formaciķ i competicions professionals. El focus, perō, se situarā a la pista central, que segons ha explicat a Cugat Mčdia el propietari del club, Daniel Santaeulalia, "comptarā amb grades per acollir tornejos tant en l'āmbit nacional com internacional". Amb 30.000 metres quadrats, el Magna Royal incorporā també el servei de restaurant.

Santaeulalia considera el projecte "un club exclusiu que destaqui dels altres clubs existents", que viurā amb l'objectiu de "crear una nova generaciķ de pādel al Vallčs". Segons els pronōstics, es preveu que el club obri les portes a principis del gener del 2025, amb les pistes de pādel acabades i que al llarg dels mesos següents s'hi sumin altres equipaments com una piscina i un gimnās.

Tal com va anunciar el TOT, després de la compra de les instalˇlacions per part d'un grup inversor, ja s'han iniciat les obres.





Daniel Santaeulalia

Estem fent un club de pādel amb 17 pistes. Intentem crear un club exclusiu i destacar dels clubs que hi ha actualment i crear una nova generaciķ de pādel al Vallčs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.