Les pistes de pàdel de la ZEM Jaume Tubau podran reobrir al setembre

Tot i que el nou concurs de gestió no estarà encara resolt, Teampartners seguirà oferint el servei provisionalment


  • Comparteix:

Les pistes de pàdel de la ZEM Jaume Tubau / Foto: Cugat Mèdia

Les pistes de pàdel de la ZEM Jaume Tubau / Foto: Cugat Mèdia

Les pistes de pàdel de la ZEM Jaume Tubau finalment reobriran al setembre quan acabin les vacances d'agost. Tot i que en un primer moment l'Ajuntament va preveure que no podrien fer-ho i per això va avisar els usuaris amb un comunicat, el consistori ha trobat una solució provisional per no interrompre el servei. El concurs per a la licitació del nou contracte de gestió d'aquestes pistes de pàdel municipals està en fase de resolució, però s'han presentat al·legacions i al setembre encara no s'haurà pogut adjudicar. Per aquest motiu l'Ajuntament ha demanat al gestor actual, Teampartners, que es faci càrrec del servei durant aquests mesos, i tot just divendres passat van acceptar.

Teampartners és una de les empreses que s'ha presentat a la licitació per poder seguir oferint aquest servei, però està pendent de la resolució.

Aquesta empresa santcugatenca ha tingut també la gestió des de fa 24 anys de l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom), però en l'últim concurs va perdre a favor de PAIDOS-Fundesplai, tot i que està estudiant si impugna el resultat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.