Socis del Club Esportiu Valldoreix fan un 'crowdfunding' per sufragar el litigi per les presumptes irregularitats del president

La plataforma Elefant Blanc compta amb 70 socis i ja han recaptat 3.000 dels 10.500 euros necessaris


  • Comparteix:

Pradell, en l'acte de presentació dels 50 anys del club / Foto: Ajuntament

Pradell, en l'acte de presentació dels 50 anys del club / Foto: Ajuntament

La plataforma Elefant Blanc, que va explicar a Cugat Mèdia les presumptes irregularitats financeres de la gestió del president del Club Esportiu Valldoreix, ha engegat un 'crowdfunding' per pagar les despeses de la demanda interposada per dos socis. La iniciativa, que necessita recaptar 10.500 euros, ja n'ha reunit més de 3.000. Aquesta acció s'emmarca dins l'estratègia de la plataforma, amb uns 70 socis, de tenir 'una junta directiva i un president honestos per al club'. Elefant Blanc sosté que, tot i la renúncia de la meitat de la junta directiva, s'està fent una 'persecució contínua amb l'obertura d'expedients disciplinaris' a socis els drets dels quals han estat vulnerats'. Joan Carles Pradell és president del club des de fa 16 anys i vicepresident de la Federació Catalana de Tenis.

La campanya de "crowdfunding" està pensada per obtenir suports tant dels socis coneixedors del cas com de persones alienes al club. La meta de la plataforma és "assolir un canvi en la gestió del club que garanteixi la transparència i la integritat". Els donatius van dels 50 als 150 euros i es poden fer en aquesta web.

Cugat Mèdia avançava el 23 de maig passat les acusacions al president del club per utilitzar diners de l'entitat per al seu ús personal. El censor de comptes va detectar aquestes irregularitats (que haurien tingut lloc el 2018 i el 2022) i les va exposar públicament a l'assemblea general ordinària del 30 d'abril de 2023. A més, dos socis impugnaven els comptes de 2022 de l'assemblea a través d'una demanda judicial.

Arran de la publicació de la notícia de Cugat Mèdia, Pradell va defensar-se al mitjà públic de les acusacions: "S'han fet dues auditories, interna i externa, i els comptes van ser aprovats per unanimitat a l'assemblea del 30 d'abril de 2023. Tots els socis poden consultar els números del club. Estan a la seva disposició".

Els temes propis de Cugat Mèdia


  • Recupera la notícia i l'entrevista a un dels membres de la plataforma aquí.
  • Recupera la reacció de Joan Carles Pradell aquí.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.