Pradell (CE Valldoreix): 'Els comptes estan a disposició dels socis'

El president del club valldoreixenc es defensa a Cugat Mèdia de les acusacions de la plataforma

Imatge del Club Esportiu Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Altres

Publicat el 23/maig per Joan Garcia

El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, es defensa a Cugat Mèdia de les acusacions interposades per una plataforma integrada per una setantena de socis de l'entitat, que el denuncien per haver utilitzat fons del club per a ús personal. 'S'han fet dues auditories, interna i externa, i els comptes van ser aprovats per unanimitat a l'assemblea del 30 d'abril de 2023. Tots els socis poden consultar els números del club. Estan a la seva disposició', ha assenyalat Pradell.

De què acusen Pradell?

Una plataforma, integrada per una setantena de socis del club, ha acusat públicament el president, Joan Carles Pradell, a través dels micròfons de Cugat Mèdia, de pagar factures personals amb diners de l'entitat, fer ús d'una targeta de dèbit del club per a despeses privades i apropiar-se de fons recollits mitjançant unes classes de pàdel. El censor de comptes va detectar aquestes irregularitats -que haurien tingut lloc el 2018 i el 2022- i les va exposar públicament a l'assemblea general ordinària del 30 d'abril de 2023. A més, dos socis de l'entitat han impugnat els comptes de 2022 de l'assemblea a través d'una demanda judicial que ha estat admesa a tràmit. El mitjà ha tingut accés a la demanda judicial i a d'altres documents relacionats amb el cas.

El president es defensa

El 3 de març de 2024, el president del Club Esportiu Valldoreix va convocar una assemblea extraordinària per parlar de tot plegat. “Durant 15 mesos no he pogut parlar d'aquest tema”, ha declarat Pradell a Cugat Mèdia, i ha afegit que les explicacions sobre l'estat dels comptes s'haurien fet a l'assemblea, però no va ser possible pels “insults i escridassades” que el van obligar a suspendre l'acte.

En aquesta assemblea, segons Pradell, hi havia un representant de la UFEC, un auditor extern i els serveis legals del club. La UFEC va fer un informe dels fets i la junta directiva va obrir un expedient disciplinari en fase informativa a 15 socis.

El president de l'entitat, que suma 16 anys al capdavant del club, destaca que “estem en el millor moment de la història a l'àmbit esportiu i social”.