La florestana Sira Armengou guanya un bronze en arrencada a l'europeu d'halterofília

L'atleta va aconseguir aixecar 74 quilos en el segon intent sobre la tarima del campionat disputat a Bulgària


  • Comparteix:

L'atleta Sira Armengou, segona per la dreta, amb el seu staff després d'aconseguir el metall / Foto: cedida

L'atleta Sira Armengou, segona per la dreta, amb el seu staff després d'aconseguir el metall / Foto: cedida

La florestana Sira Armengou s'ha emportat una medalla de bronze en el campionat europeu d'halterofília que es disputa a Sofia (Bulgària). Armengou ha aconseguit el metall en la modalitat d'arrencada de la categoria de 49 quilos. L'esportista del Club de Peses Terrassa ha pujat al podi després d'aixecar 74 quilos sobre la tarima del pavelló, tot i que Armengou ha explicat a Cugat Mèdia que estava preparada per 'fer alguna cosa més', però ha reconegut que 'així és la competició'. En la modalitat de dos temps, la florestana, de 26 anys, va finalitzar en una meritòria sisena plaça, en la que ha estat la seva primera participació en el campionat continental.

L'aixecadora de pes continua d'aquesta manera la seva projecció internacional en esport que va començar a practicar ara fa quatre anys. Armengou va participar en el Mundial d'halterofília de 2023 que es va disputar a Riad (Aràbia Saudita), on va aconseguir la 23a posició. Tot i haver estat present tant en el Mundial com en el darrer campionat europeu, l'alta competència en l'àmbit estatal no li ha permès poder participar en el mínim de cinc competicions que exigeix la Federació Internacional d'Halterofilia (IWF) per optar a la mínima per anar als Jocs Olímpics de París. No obstant això, l'aixecadora ja està mentalitzada en preparar el pròxim campionat mundial d'halterofília que es disputarà al desembre a Bahrain.


Sira Armengou

La veritat és que va anar molt bé tot i fer la mateixa marca que vaig fer al Mundial, potser estava preparada per fer més, però així és la competició



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.