Bàrbara Ojeda revalida el títol de campiona de Catalunya a Sant Cugat

El Club Esgrima Sant Cugat, organitzador de la competició, ha reunit 150 participants


  • Comparteix:

Bàrbara Ojeda, campiona de Catalunya de floret / Foto: Cugat Mèdia

Bàrbara Ojeda, campiona de Catalunya de floret / Foto: Cugat Mèdia

Bàrbara Ojeda, del Club Esgrima Sant Cugat, ha revalidat el títol de campiona de Catalunya absolut de floret després de guanyar la final (15-11) davant Sofia Téllez del Granollers aquest dissabte al pavelló de la Guinardera. 150 participants han disputat la competició sota les tres modalitats: d'espasa, floret i sabre. Cristina Garcia, també de l'Esgrima Sant Cugat, ha finalitzat en tercera posició. El club santcugatenc ha organitzat aquesta competició per segon any consecutiu i emmarcada dins de la Festa Major de la nostra ciutat.

Gairebé una desena de participants del Club Esgrima Sant Cugat han disputat el campionat de Catalunya i han assolit un primer i un tercer lloc. La competició s'ha dividit en modalitat individual i per equips. Aquest diumenge es disputa la competició de veterans i on l'equip santcugatenc té moltes possibilitats d'assolir molts bons resultats.












  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.