La Copa de la Reina de volei, plat fort del programa 'Esport en Marxa'

El programa ha repassat la jornada del cap de setmana amb diferents protagonistes


  • Comparteix:

Tertúlia de la Copa de la Reina al programa 'Esport en Marxa' / Foto: Cugat Mèdia

Tertúlia de la Copa de la Reina al programa 'Esport en Marxa' / Foto: Cugat Mèdia

El programa 'Esport en Marxa' de Ràdio Sant Cugat ha repassat aquest dilluns la jornada del cap setmana i l'actualitat esportiva santcugatenca. La Copa de la Reina de volei, que arriba aquest divendres sota l'organització del DSV- Club Voileibol Sant Cugat, ha centrat bona part de l'espai. Els expresidents Carles Castro, Francesc Tortosa, Miquel Martínez, Lluís Moreno i l'expresidenta Maria Manen juntament amb el president actual, Salva Vendrell, han repassat el canvi de model del club i la participació de les santcugatenques a la competició del ko. 'Esport en Marxa' s'emet cada dilluns en directe de 9.30 h a 10 h i es reemet a les 15 h i les 18 h.

ESCOLTA-HO

Escolta el programa AQUÍ

L'estudi Ramon Barnils ha viscut un emotiu retrobament amb el fundador i expresident del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, Carles Castro, i els expresidents Francesc Tortosa, Miquel Martínez, Lluís Moreno i l'expresidenta Maria Manen juntament amb l'actual president, Salva Vendrell. Castro ha recordat els inicis dur de l'entitat sota el nom de Volei Sarrià. Tortosa ha parlat dels seus anys com a màxim mandatari com de transició entre un model de fitxar jugadores estrangeres sense viabilitat econòmica i apostar pel planter.

Miquel Martínez és qui va apostar pel canvi de model i tothom ha coincidit que va ser l'ideòleg del que avui en dia és el club, referent català i estatal de planter i amb un primer equip nodrit de la base. Lluís Moreno ha volgut agrair la tasca de tots els pares i mares que han integrat les diferents juntes directives. Finalment, Maria Manen ha destacat de la seva etapa la pandèmia que va ser un cop dur per a totes les entitats.

L'actual president, Salva Vendrell, ha augurat un bon futur del club i que seguirà el projecte iniciat fa molts anys amb el planter com a motor de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.