Penya Pericos de Sant Cugat: 'Ens sentim discriminats per l'Ajuntament'

L'entitat no accepta la ubicació provisional que el consistori els ha ofert mentre s'arrangi la Guinardera


  • Comparteix:

Imatge de l'escola de futbol Pericos de Sant Cugat / Foto: Cedida

Imatge de l'escola de futbol Pericos de Sant Cugat / Foto: Cedida

La Penya Pericos de Sant Cugat se sent 'discriminada' per l'Ajuntament perquè consideren que no han rebut cap 'solució' al fet que no puguin entrenar al camp de la Guinardera, afectat per un tall de llum a causa del robatori d'uns transformadors. El president de l'entitat, Toni Giménez, ha criticat en declaracions a Cugat Mèdia el regidor d'Esports, Francesc Carol, per una 'manca de resposta i solució' i ha avançat que traslladaran el malestar dilluns vinent a l'audiència pública del ple municipal. Per la seva banda, Carol ha explicat que s'ha ofert a l'entitat la possibilitat d'entrenar a la pista del carrer de Víctor Català. El responsable de l'àrea d'Esports ha demanat 'flexibilitat' als clubs per afrontar situacions que duren 'unes setmanes'.

La Penya Pericos Sant Cugat ja fa més de 10 anys que té escola de futbol i des de fa temps que estan ubicats al camp de rugbi de la Guinardera on s'entrenen dos dies a la setmana. El retard a les obres de la pista d'atletisme de la Guinardera, amb el segon camp de rugbi al bell mig, ha provocat que tots els equips del Rugby Sant Cugat hagin d'utilitzar el camp 1, que comparteix amb Pericos de Sant Cugat, i d'aquesta manera no hi hagi franges disponibles per al club perico. Les solucions donades per l'Ajuntament no complauen Giménez, que lamenta que siguin "pistes de ciment o camps de sorra sense vestidors, ni aigua, ni capacitat per encabir el centenar de jugadors i jugadores" que configuren el club. A més, s'ha queixat que els van avisar d'aquesta situació el 2 de setembre, tres dies abans d'engegar el curs esportiu. "Ens han fet fora de l'equipament sense cap solució", ha lamentat.

Obres a la pista d'atletisme i reparació del cablejat

El regidor d'Esports, Francesc Carol, ha defensat a Cugat Mèdia la solució que s'ha donat davant d'aquesta situació excepcional. Per una banda, les obres per modificar el tartan de la pista d'atletisme no s'han pogut completar a causa de la meteorologia. "S'han de posar capes i la primera és l'aïllant, fet pel qual el terra ha d'estar completament sec, però recentment ha plogut", ha explicat el regidor, que ha advertit que el mínim d'humitat pot fer malbé la instal·lació. "Estem pendents de la climatologia", ha explicat. Davant d'aquesta situació no es pot accedir al camp de rugbi, que es troba encerclat per la pista d'atletisme.

Paral·lelament, el robatori de cablejat d'il·luminació ha afectat tant el camp de rugbi com el poliesportiu. Carol confia que en dues o tres setmanes l'afectació de la llum estarà enllestida, però no es podrà recuperar la normalitat fins que no estigui instal·lat el nou tartan de la pista d'atletisme.




Toni Giménez

La sensació és de discriminació. Som l'única entitat que no està afectada per les obres i ens han fet fora d'allà, sense una solució viable.

Francesc Carol

Estem parlant de setmanes, no mesos. Crec que les entitats han de tenir flexibilitat per entrenar allà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.