Els Jocs Esportius Escolars de Sant Cugat, punt de trobada per a prop de 3.000 infants

La cloenda de la temporada s'ha celebrat amb una gran festa on s'han entregat les medalles


  • Comparteix:

La 39a festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars ha aplegat aquest divendres a la tarda centenars d'infants al parc de Ramon Barnils, la plaça de Victòria dels Àngels i l'avinguda del Pla del Vinyet. L'entrega de medalles ha estat el pretext per posar en relleu com l'esport local és un gran espai de trobada per a la canalla, ja que prop de 3.000 nens i nenes hi han participat durant tot el curs. Enguany, a més, els assistents han pogut fer un tast de les diferents disciplines que s'ofereixen des de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET): atletisme, bàsquet, futbol, handbol, voleibol, escacs, tenis taula i iniciació a multiesport. La festa s'ha pogut recuperar enguany després de dos anys sense poder celebrar-se a causa de la situació sanitària.

Així, s'han lliurat trofeus als tres millors equips classificats (excepte en prebenjamí i benjamí) i medalles a la participació individual i col·lectiva a totes les categories. També s'han entregat medalles a tota la canalla que ha participat en les activitats esportives sense competició.

Oswaldo Romero, l'impulsor de l'esport escolar santcugatenc

Oswaldo Romero, durant l'homenatge

Oswaldo Romero, durant l'homenatge / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Amb motiu de la trobada, s'ha fet un homenatge a Oswaldo Romero, mestre d'educació física de l'escola Joan Maragall, jubilat recentment. Romero ha estat el gran impulsor de l'esport escolar santcugatenc, tant des del centre on treballava com des del Club Muntanyenc Sant Cugat. El santcugatenc també ha estat clau com a organitzador de les primeres edicions del Cros Ciutat de Sant Cugat i col·laborador de la Mitja Marató de Sant Cugat.

Prop de 3.000 esportistes

2.944 infants han participat enguany dels Jocs Esportius Escolars. Les disciplines amb més integrants han estat el futbol 7 (555), el bàsquet (489) i el voleibol (369).
Llista de participants a les disciplines dels Jocs Esportius Escolars

Llista de participants a les disciplines dels Jocs Esportius Escolars / Foto: Flourish - Cugat Mèdia




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.