La Cursa d'Orientació Escolar torna a unir centenars d'infants i joves entorn l'esport

L'escenari ha estat el Parc del Turó de Can Mates


  • Comparteix:

A contrarellotge i sense itinerari prefixat, més de 800 nens han omplert aquest diumenge el Parc del Turó de Can Mates amb la Cursa d'Orientació Escolar. Amb 22 edicions ja a les esquenes, aquesta cita organitzada per l'OMET s'ha convertit en una important activitat per aplegar el jovent entorn l'esport. L'objectiu: tornar a l'escola Turó de Can Mates passant per uns controls en el menor temps possible.

I així ho han fet els atletes, sols o en parelles, que mapa en mà i decidint el seu propi recorregut s'han llançat al parc. Tot un matí d'esport i activitat a l'aire lliure que el membre de l'Ofina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), Ricard Ortega, que destacat com una manera d'apropar els més joves a l'activitat física.

Tot i que la cita d'enguany no ha batut rècord de participació, des de l'organització sí que esperen superar el miler d'atletes en les properes edicions d'una activitat ja consolidada al municipi i amb una forta implicació dels centres educatius.

Els guardons s'entregaran divendres 27 de maig durant la Festa de Cloenda dels Jocs Escolars.





Ricard Ortega

Seguim les línies de treball de les escoles, que ensenyen orientació. Els nens aconsegueixen d'una activitat competitiva, un dia lúdic i una experiència espectacular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.