El CAR Sant Cugat i Synergie renoven l'acord del programa CAR'Speakers

Més d'un centenar d'esportistes d'elit ja han passat per aquest programa


  • Comparteix:

Ramon Terrassa, director del CAR; Berta Ferreras, nedadora i Sílvia Balcells, directora general de Synergie España / Foto: Rosa Olivé

Ramon Terrassa, director del CAR; Berta Ferreras, nedadora i Sílvia Balcells, directora general de Synergie España / Foto: Rosa Olivé

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat i el Grup Synergie han renovat l'acord de col·laboració que unirà un any més el món de l'empresa i l'esport a través del projecte CAR'Speakers. El projecte està pensat perquè esportistes d'elit preparin el seu pas al món laboral un cop abandonin la seva carrera esportiva. El programa fa més de 10 anys que està en marxa i per ell ja han passat més d'un centenar d'esportistes d'alt nivell.

El programa ofereix aplicar l'experiència dels esportistes a les empreses, dos sectors que tenen moltes similituds i on els valors i la gestió del talent són pilars fonamentals. "Una experiència, la que ofereixen aquests esportistes, que pot ser molt útil per a altres professionals", com reconeix el director del CAR, Ramon Terrassa. Per aquest programa s'interessen grans i reconegudes empreses, però també organitzacions mitjanes perquè, com assegura Terrassa, "han entès que tenir el CAR a prop és un privilegi".

A l'acte de renovació que han signat Ramon Terrassa, director del CAR, i Sílvia Balcells, directora general de Synergie España, també hi va ser la nedadora olímpica de natació artística Berta Ferreras, que s'està formant dins del projecte CAR'Speakers, per fer xerrades i formacions a treballadors i directius a través dels valors de l'esport. Ferreras reconeix que un programa com aquest és "molt positiu perquè una de les grans dificultats d'un esportista és aquesta transició" i així se senten acompanyats.

Ferreras és una dels molts esportistes d'elit que participen de la mà de Synergie i del Servei d'Atenció a l'Esportista (SAE) del CAR al projecte CAR'Speakers, que cada cop té més empreses interessades a integrar els valors de l'esport a les seves organitzacions.




Ramon Terrassa

Aquest és un dels molts programes que ajuden a preparar l'última transició cap a la situació postesportiva.

Berta Ferreras

El programa em sembla molt positiu. Una de les grans dificultats és fer la transició i tenir aquesta preparació prèvia ens fa sentir acompanyats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.