La Mitja Marató de Sant Cugat del 2022 es disputarà el 20 de novembre

La cursa de gairebé 22 quilòmetres torna després de tres anys d'absència


  • Comparteix:

La Mitja Marató torna el 20 de novembre / Foto: Premsa Ajuntament

La Mitja Marató torna el 20 de novembre / Foto: Premsa Ajuntament

La 36a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat es disputa el 20 de novembre, segons ha confirmat el Club Muntanyenc Sant Cugat a Cugat Mèdia. L'Ajuntament, el Muntanyenc i l'empresa RPM Sports tornaran a organitzar aquesta cursa després de tres anys d'absència per la pandèmia. Els inscrits de l'edició de 2021, i que encara no han demanat el retorn dels diners, podran mantenir la seva inscripció per aquesta cursa.

Des del 31 de març de 2019, la Mitja Marató de Sant Cugat s'ha anat ajornant per la pandèmia. En aquella edició va ser Campionat d'Espanya, amb els triomfs d'Houssame Edin i Elena Loyo.

Per a aquesta 36a edició, el 20 de novembre és la data escollida per a la disputa de la competició que sempre reuneix més de 1.000 atletes pels carrers de la ciutat amb un recorregut de gairebé 22 quilòmetres.

Tot sembla indicar que es mantindrà el traçat de les darreres edicions, amb sortida des de l'avinguda Pla del Vinyet i arribada a la plaça de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.