Sant Cugat torna a ser l'escenari de la ReVolta, cursa ciclista femenina

La 3a edició, la segona consecutiva que acull la ciutat, es disputarà el 29 de maig


  • Comparteix:

Sant Cugat torna a ser seu de la ReVolta / Foto: Ajunatment de Sant Cugat

Sant Cugat torna a ser seu de la ReVolta / Foto: Ajunatment de Sant Cugat

Sant Cugat torna a ser la seu de la ReVolta, cursa ciclista únicament femenina, que es disputarà el 29 de maig amb una única etapa amb sortida i arribada a l'avinguda del Pla del Vinyet. La competició arriba a la 3a edició i és la segona vegada que la ciutat és l'epicentre de la cursa. L'etapa, de gairebé 100 quilòmetres, està confirmada al calendari de la Federació Catalana de Ciclisme i està pendent de la situació sanitària. La ciclista Katrine Aalerud de l'equip Movistar Team és la vigent campiona. 75 ciclistes van participar a l'anterior edició disputada a Sant Cugat.

El regidor d'Esports, Francesc Carol, ha celebrat que la ciutat torni a acollir aquesta competició. Amb tot plegat es referma que Sant Cugat continua "apostant per la feminització de l'esport", "un dels pilars" del mandat.

L'organització ha de confirmar l'etapa, però tot sembla indicar que no presentarà massa canvis respecte a la darrera edició.


Francesc Carol

Des de la regidoria d'Esports estem contents de comptar amb aquesta nova edició de la ReVolta, i continuar apostant per la feminització de l'esport i en concret del ciclisme. Una aposta que és un dels pilars d'aquesta regidoria en aquest mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.