Mariona Munné disputarà l'Europeu sub 15 de tenis taula amb la selecció espanyola

L'ens federatiu premia la bona temporada de Munné i de la UESC


  • Comparteix:

Mariona Munné jugarà l'Europeu sub 15 / Foto: UESC

Mariona Munné jugarà l'Europeu sub 15 / Foto: UESC

La palista de la UESC de tenis taula Mariona Munné disputarà l'Europeu sub 15 amb la selecció espanyola a Croàcia entre el 27 de juliol i el 2 d'agost, un èxit sense precedents a l'esport santcugatenc. Munné és una de les jugadores amb més talent del panorama estatal i està pendent d'entrar al grup d'elit del CAR de Sant Cugat. El club vermell-i-negre veu recompensada la millor temporada de la seva història amb cinc podis al Campionat d'Espanya i al Torneo Estatal disputat a Antequera.

El tenis taula viu un moment dolç amb resultats destacats i també amb un creixement quantitatiu a casa nostra. La convocatòria de Mariona Munné per a l'Europeu és el resultat d'una feina constant de l'entitat. Munné és l'actual subcampiona d'Espanya infantil per equips i una de les millors jugadores estatals.

Els bons resultats del club s'han posat de manifest al Campionat d'Espanya per equips amb el subcampionat benjamí de Sofia Carro i la medalla d'or de Tian Xiang Zou. L'altre podi ha estat per Sofia Carro, tercera, al Torneo Estatal.

Una temporada per emmarcar de l'entitat vermell-i-negra que tindrà dos equips sèniors masculins a Segona Nacional i el femení, a Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.