La Diputació embarga el compte corrent de la Coordinadora d'Entitats Esportives per impagament a l'Ajuntament

La factura correspon al campus de Nadal de 2019 on la Coordinadora era col·laboradora de l'activitat organitzada per Paidos


Temes relacionats

La Fundació Paidos i sis clubs santcugatencs engeguen el primer campus de multientitats esportives de la ciutat (22/nov/19)


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del Campus multiesportiu de Nadal 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la presentació del Campus multiesportiu de Nadal 2019 / Foto: Cugat Mèdia

La Diputació de Barcelona ha embargat el compte corrent de la Coordinadora d'Entitats Esportives per l'impagament d'una factura de prop de 700 euros emesa per l'Ajuntament. La despesa correspon al lloguer del gimnàs de l'escola Joan Maragall per fer les activitats del Campus de Nadal de 2019. La Fundació Paidos junt amb el Club Karate Sant Cugat, el Volei Sant Cugat, l'Handbol Sant Cugat, la Unió Ciclista Sant Cugat, el QBasket i la UESC van unir esforços per organitzar aquest campus multiesportiu sota la gestió i organització de Paidos.

El compte corrent de la Coordinadora d'Entitats Esportives està embargada des de principis d'aquest 2021. La Diputació de Barcelona ha engegat aquest procediment d'un compte on figuraven 300 euros de romanent.

La factura impagada va ser enviada a la Coordinadora el febrer de 2020 des de la Diputació de Barcelona a la plataforma esportiva, segons el seu president, Rafa Robledo. Des d'aquella data i fins a l'embargament no s'ha tractat aquest tema amb l'Ajuntament, admet. Robledo assegura que el primer que faran és pagar el deute de 400 euros que tenen pendent amb la Diputació, ja que 300 ja han estat pagats del romanent que hi havia al compte en el moment de l'embargament.

Per tancar el deute amb la Diputació demanaran una vessa als clubs de la Coordinadora. Segons Robledo aquesta factura no s'hauria d'haver emès perquè el lloguer d'instal·lacions per als campus era gratuït si es participava en la Carta Ètica, com era el cas d'algunes entitats que l'organitzaven.




Rafa Robledo

És un tema que no s'ha tractat cap vegada, en absolut, no sabem res de res. Reconeixem que hauríem d'haver fet la gestió en el seu moment, però les maneres no donen confiança que la gestió hagués sigut positiva.

Rafa Robledo

Hem fet la reunió amb els associats i com que veiem que l'Ajuntament l'any 3025 potser fa alguna cosa o dirà que és culpa nostra, hem decidit fer una derrama per solventar aquest problema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.