Més de 400 tennistes han disputat el torneig Rafa Nadal al Club Esportiu Valldoreix

El club valldoreixenc ha acollit la 7a edició amb 410 partits disputats


  • Comparteix:

Imatge dels guanyadors del torneig Rafa Nadal al Club Esportiu Valldoreix / Font: Rafa Nadal Tour

Imatge dels guanyadors del torneig Rafa Nadal al Club Esportiu Valldoreix / Font: Rafa Nadal Tour

Selena Romero i Eudald Gonzales, en sub 12, i Ana Martínez i Luis Llorens, en sub 14, han estat els guanyadors de la prova del circuit Rafa Nadal de tennis que ha acollit el Club Esportiu Valldoreix. Els primers classificats disputaran la fase final a Mallorca al novembre. Més de 400 tennistes han participat en aquesta prova que arriba a la 7a edició. Els beneficis econòmics del torneig es destinen a la Fundació Rafa Nadal que treballa amb la integració social de menors vulnerables, atenció a joves amb discapacitat intel·lectual i promoció del talent esportiu.

Les finals es van disputar al club valldoreixenc amb una bona assistència de públic. A la final aleví femení, Selena Romero es va imposar amb un doble 7 a 5 davant Aleksandra Pozarenka. Eudald Gonzales s'ha proclamat vencedor en superar (6-2 i 6-1) a Tito Chavez.

A la categoria infantil, Ana Martínez ha guanyat (7-6 i 6-3) davant Neus Torner. I la masculina, Luis Llorens ha derrotat (6-4 i 6-0) a Carlos Cordoba.

L'entrega de premis ha estat presidida per l'alcaldessa, Mireia Ingla, i el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.